Spelhjälpen stödjer Musikhjälpen

Spelhjälpen stödjer Musikhjälpen

Fem dygn av samtal, spel och musik med tre programledare. Fem dygn som samlar Jönköping till gemensam handling. Fem dygn av magi. Missa inte det!

Spelhjälpen vill få Jönköping att gemensamt samla in pengar till Musikhjälpen.

Det görs genom att skapa kontakter mellan föreningar, företag, kommun och civilsamhället. Tillsammans bidrar vi till Radiohjälpens insamling i Musikhjälpen.

I år är ämnet “En tryggare barndom på flykt från krig”.

7-11 december skapas en mötesplats med samtal, underhållning och allvar.

Varför just SPELhjälpen?

Vi vill att Spelhjälpen ska ge en positiv bild av spel genom att finnas där alla medborgare finns och att lyfta spelbranschen, inte bara för ‘gamern’, utan också för dom som är nyfikna kring spelvärlden. Därför bjuder vi in personer från spelbranschen för att synliggöra kraften bakom spelen. Ni är stjärnorna som gör magin verklig, precis så som Musikhjälpen alltid brukar vara.

Följ oss och stöd Musikhjälpen

Livesändning

Spelhjälpen kommer livesändas på Youtube, Facebook, Twitch och LokalTV. Du som är på plats i Jönköping kan titta och delta i livesändningen. I år befinner vi oss på Asecs!

Bitemind Studios har tidigare gjort Musikhjälpen i Gislaved och står för sändningen även i Jönköping.

Musikhjälpen

Bidrag till Musikhjälpen 2022 kommer gå till att öka tryggheten och förbättra tillvaron för barn och unga under 18 år som lever i pågående flykt situationer runt om i världen.

Det kan handla om att ge fler barn möjlighet att gå i skolan, till exempel genom att sätta upp tillfälliga skolor eller bidra med undervisningsmaterial. Att lära sig räkna, läsa och skriva är avgörande för barns framtidsutsikter. Att gå i skolan ger meningsfullhet och ökar tryggheten, vilket minskar risken för barnarbete.

Så här kan du vara med

Föreningar, privatpersoner och företag har möjlighet att delta i insamlandet. Företag kan exempelvis utmana andra och tävla om vem som kan skänka mest.

Du och din organisation kan vara med och stötta Spelhjälpens insamling. Det går att anordna evenemang utanför buren, utmana andra liknande organisationer eller skänka saker till auktion. Precis som det fungerar i Musikhjälpen.

Alla pengar kommer överlämnas till Musikhjälpen efter att veckan är slut.

Kolla in oss www.spelhjälpen.eu och www.spelhjalpenjkpg.se 

Spelhjälpen vill få Jönköping att gemensamt samla in pengar till Musikhjälpen

Följ oss

Instagram – @shjkpg

Facebook – @SJkpg

Twitter – @SJkpg

Snapchat – @spelhjalpenjkpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *